Το Makris Athens by Domes καθορίζει τη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας με μια σειρά εκδηλώσεων για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2025. Μετά την απονομή του πρώτου αστεριού Michelin, το εστιατόριο παρουσιάζει τέσσερις ξεχωριστές εκδηλώσεις που εστιάζουν στην ελληνική κουζίνα, τις πρώτες ύλες και τη βιωσιμότητα.
Η Σειρά Εκδηλώσεων “Echoes of Greek Gastronomy”
Η σειρά εκδηλώσεων περιλαμβάνει συνεργασίες με αναγνωρίσιμους σεφ:
- 22 Ιανουαρίου: Ο Chef Patron Πέτρος Δήμας συνεργάζεται με τον σεφ Λουκά Μάιλερ, εστιάζοντας στις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.
- 6 Φεβρουαρίου: Το Makris θα φιλοξενήσει το εστιατόριο Μαραθιά από την Τήνο, με πιάτα που αναδεικνύουν την αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα.
- 14 Φεβρουαρίου: Ειδικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προσφέροντας ένα μενού που συνδυάζει γεύσεις και ρομαντική ατμόσφαιρα.
- 20 Φεβρουαρίου: Συνεργασία του Πέτρου Δήμα και του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη, γνωστού για τις πρωτοποριακές προσεγγίσεις του.
Οι διοργανωτές του Makris Athens προσκαλούν το κοινό να εξερευνήσει τη γαστρονομική μαγεία μέσα από αυτές τις μοναδικές βραδιές.